by P!nk

Mitä nuori nainen voi tietää suhteista? Ymmärtää niistä..? No henk.koht voin sanoa tietäväni nämä asiat:
• Rehellisyyttä tarvitaan. Jokainen ihminen ymmärtää, mitä suhteessa tulisi kertoa toiselle ja mitä ei, ne asiat mitä kuuluisi kertoa, kannattaa kertoa. Vaikka sen pelkäisikin johtavan tappeluun/riitaan/eroon. Silmään pissiminen ei edes auta suhdetta mitenkään. Tieto lisää tuskaa, tiedämme sen. Mutta henk.koht. tietämättömyys on vielä pahempaa.
• Puoleen väliin vastaan tuleminen. Kaikissa asioissa. Kaikessa. Jos molemmat tulevat puoleen väliin, on molempien matka lyhyempi. Molemmat kantaa puolet taakasta, on taakka kevyempi. Jos vain toinen kulkee koko matka kantaen koko taakan.. no. Voimat loppuvat. Ennemmin tai myöhemmin. A man can only take so much.
• Rakkaus on sokea. Niin sokea. Jos et ymmärrä, kuuntele Eve - Love is Blind. Näkee sen mitä haluaa nähdä. Rakkaus sokeuttaa. Joku kaunis päivä sitä kyllä avaa silmänsä ja..no. Ei kaunista. Mutta ei se tarkoita, etteikö silloin voisi tehdä asioita sen eteen, jotta rumastakin tulisi taas kaunista. Ja tällä kertaa ihan oikeasti, ei vain omassa mielikuvituksessa.
• Lupaus on lupaus.
• Yksin on vaikea rakentaa ja kasvattaa suhdetta. Helekutin vaikeaa.
• Jos suhde on kestänyt jo jonnin aikaa, on turha kuvittellakaan, etteikö toinen osaisi lukea toista. Lupaan teille kaikki maailman Miehet; Naisenne Osaa Lukea Teitä Kuin Avointa Kirjaa. Se ei ole vaikeaa. Uskokaa pois. "En tunne mitään sinua kohtaan" Miksi sitten katsoit minua niin? "Kaikki on sieltä minne aurinko ei paista" Miksi sitten hymyilet minulle niin usein? Jos se kaikki oli kidutusta, miksi sitten nauroit ja näytit tyytyväiseltä? Äläkä väitä että seksi olisi ollut sieltä..sitä ei usko tyhmäkään. Kaikki ei siis voinut olla suoraan sieltä, ei voi olla eikä tule olemaan.

"I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like we’re those bad dreams
When you  can’t wait up
It’s like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You’ll come around
Right?"

Edes tuon tiedän. Edes tuon verran pystyn nyt sanomaan. Paljonko sinä tiedät? Helekutti se on vaikeaa. Se _on_vaikeaa. Ei sen kuulukaan olla helppoa. Enkä mä anna periksi. Jos mä olisin aina elämässä antanut periksi kuin olisi siltä tuntunut, en olisi tässä. En. Ja mä olen tyytyväinen tässä! Helekatin tyytyväinen kuitenkin..